Кто доступен, а кто нет, считается по вооружению
Более чем в 5 раз больше - Сильный
Менее чем в 5 раз меньше - Слабый
В Вооружение идёт:
1% от построек
100% от боевых исследований
100% от флота
50% от самой наибольшей обороны на планетелуне
Вот и выходит, твои очки вооружения 114,5кк его 6,5кк, более чем в 5 раз меньше, и атаковать ты его не сможешь
Да и думаю отчасти понимаешь что это верно, ведь если ты сможешь обижать игроков послабее, то и тебя смогут обижать игроки посильнее
Не зовсім логічно, враховуючи, що конфлікт відбувся тому що була атака з його сторони, поки в нього ще був флот. Я його атакував, зруйнував його флот і тепер він виявляється для мене слабий. З твоєї точки зору він слабший за мене, тому що в нього немає флоту, а змоєї точки зору він сильніший за мене, тому що видобуває в десятки разів більше ресурсів ніж я і може відновити флот і побудувати в рази сильніший флот ніж я за лічені дні. В нього на столиці десятки трильйонів ресурсів, я таку кількість тільки в вологих фантазіях бачив, тобто в довгостроковій перспективі в мене немає шансів проти цього гравця, а враховуючи що поки він не вирішив всі ці ресурси витратити на флот, я маю лише безпомічно спостерігати як він накопичує сили замість того аби викоринити проблему на старті.
Економіка є ледь не найважливішим фактором у військовій справі, і якщо я вирішив замість економіки витратити декілька тижнів на будування флоту, цілком логічно було б дати мені спроможність атакувати гравців, чия економіка дозволяє побудувати флот аналогічний моєму за декілька днів.